Despre Turma

TURMA - CALITATE ÎN FIECARE ZI!

Selectăm doar animale de cea mai bună calitate pentru magazinul nostru fizic și online, din cele 4 ferme în care avem 3.000 de capete taurine de carne și 25.000 de miei.
Așadar garantăm zilnic calitatea Premium a produselor noastre.

Exportăm anual în Europa și Asia 25.000 de taurine și 120.000 de miei. Colaborarea cu cele mai exigente piețe, încă din anii 2000, ne-a perfecționat modul de lucru de la an la an.
După o activitate de peste 20 de ani, am devenit experți în creșterea taurinelor de carne.

Activitatea de sacrificare și tranșare a cărnii destinate magazinului nostru fizic și on-line se realizează în abatorul propriu certificat Halal, cu o capacitate zilnică de 80 de taurine și 700 de miei.

Calitatea Premium a cărnii – pe care o comercializăm prin magazinele noastre și o punem la dispoziția partenerilor noștri din sistemul HoReCa – nu e o întâmplare, ci este o certitudine și reprezintă încununarea muncii unei echipe de profesioniști.

Carne de calitate în fiecare zi: iată angajamentul pe care ni-l luăm în fața voastră!

Vă mulțumim pentru încredere!
Echipa TURMA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Comută conținut
Comută conținut

Descoperă toată gama de produse

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.