CUM SE GATESTE UN FLAT IRON PERFECT?​

Flat Iron e alegerea ideala cand e vorba de o cina rapida si sanatoasa. Atuurile acestei piese sunt fragezimea excelenta si aroma intensa de vita toate acestea la jumătate pretul fata de taieturile scumpe. Aceasta taietura se obtine prin filetarea mediana a “lopaticii” spetei cu scopul de a extrage pielita argintie ce strabate toata piesa, rezultand la final doua felii de carne extrem de frageda denumite flat iron steak.

Inainte cu aproximativ 30 de minute de a incepe gatirea se scoate carnea din frigider pentru a atinge temperatura camerei. Carnea de vită are o încărcătură bacteriana extrem de redusă (de aceea se preteaza la consumul crud in preparate ca carpaccio sau biftec tartar) astfel incat aducerea la temperatura camerei inainte de gatire nu are influenta negativa.

Tigaie de fonta incinsa bine, un cub de unt, cateva ramurici de rozmarin, cateva de cimbrisor, doi catei de usturoi, 3 minute pe fiecare parte, 10 minute la odihnit. Pe o lipie am pus iaurt de capra, dulceață de ardei iute si salata de rosii cu patrunjel si usturoi peste care am asezat feliile de flat iron steak taiate perpendicular pe fibră. Avand in vedere ca o bucata are in jur de 700 de grame am portionat-o in jumatate iar partea ramasa am vidat-o si va sta la frigider cateva zile pana la urmatoarea cina cu vită..

Regulament concurs facebook 22.03.2023- 03.04.2023

Regulament concurs facebook 22.03.2023- 03.04.2023

Turma îți oferă masa de Paște! SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI 1.1 Organizatorul Concursului “Turma îți oferă…
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.