Baveta (Flank steak)

70,00 lei / Kg
70,00 lei /kg

Reprezinta musculatura abdominala interna, si este un muschi cu textura medie-fibroasa, din care rezulta niste steak-uri fragede si gustoase fiind extrem de populare in Franta

Categorie:

Descriere

Se marineaza cel putin o ora dupa care se prajeste pe gratar sau la tigaie cate doua minute pe fiecare parte.

Metode de gatire:

In tigaie
La gratar sau barbeque
Avand in vedere ca piesa are o grosime redusa, se recomanda gatirea rapida pe fiecare parte!

Dupa gatire si odihnire(minim 5 minute), pentru a obtine o friptura suculenta si frageda este bligatoriu sa se felieze perpendicular pe fibra!

Afla tehnicile de preparare

Incearca si alte produse...

t bone1t bone
170,00 lei / Kg
170,00 lei /kg
Adaugă în coș
ribeye2ribeye3
187,00 lei / Kg
Adaugă în coș
tender loin 1tender loin 3
188,00 lei / Kg
188,00 lei /kg
Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Produsul a fost adăugat în coș Vezi Coșul Detalii de plată
Produsul a fost adăugat la Preferate Vezi Produsele Preferate
Produsul a fost scos de la Preferate