Baveta (Flank steak)

90,00 lei / Kg
90,00 lei /kg

Reprezinta musculatura abdominala interna, si este un muschi cu textura medie-fibroasa, din care rezulta niste steak-uri fragede si gustoase fiind extrem de populare in Franta.

 

INFORMAȚII IMPORTANTE

  • Comandă minimă 200 RON.
  • Plata se realizează online printr-un link de plată pe care îl veți primi pe SMS.
  • Transportul pe care noi îl realizăm este unul special, pentru a ne asigura că produsele dorite ajung la dumneavoastră în condiții optime.
  • Costul livrării se calculează pe site-ul Fan Curier, în funcţie de greutatea produselor comandate. Înainte de expedierea comenzii veti fi contactat, pentru confirmare, de un operator al magazinului nostru pentru a vă transmite costul livrării şi al comenzii dumneavoastră.
Categorie:

Descriere

Se marineaza cel putin o ora dupa care se prajeste pe gratar sau la tigaie cate doua minute pe fiecare parte.

Metode de gatire:

In tigaie
La gratar sau barbeque
Avand in vedere ca piesa are o grosime redusa, se recomanda gatirea rapida pe fiecare parte!

Dupa gatire si odihnire(minim 5 minute), pentru a obtine o friptura suculenta si frageda este bligatoriu sa se felieze perpendicular pe fibra!

Afla tehnicile de preparare

Incearca si alte produse...

7,50 lei / Kg
Adaugă în coș
Out of stock
(2)
22,00 lei / Kg
Pret per borcan 25,00 lei buc
Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Produsul a fost adăugat în coș Vezi Coșul Detalii de plată
Produsul a fost adăugat la Preferate Vezi Produsele Preferate
Produsul a fost scos de la Preferate