Reprezintă vertebrele caudale cu musculatura și grăsimea aferentă.
Coada este excelentă pentru ciorbe de văcuță sau burtă și o delicatesă în cazul fripturilor înăbușite la cuptor, în vase de lut sau sub presiune.
Metodă de gătire:
Ungeți vasul de lut cu grăsime vegetală sau untură peste care așezați un strat de ceapă tăiată solzișori. Așezați apoi coada tăiată pe vertebre și condimentați-o cu sare și piper.
Adăugați un strat de legume (ceapa, morcovi) și dați totul la cuptor pentru două ore la 135 grade celsius.
Poftă bună!
INFORMAȚII IMPORTANTE
- Comandă minimă 200 RON.
- Plata se realizează online printr-un link de plată pe care îl veți primi pe email.
- Transportul pe care noi îl realizăm este unul special, pentru a ne asigura că produsele dorite ajung la dumneavoastră în condiții optime.
- Livrarea are cost fix de 50 RON și se realizează doar în locațiile ce nu necesită kilometri suplimentari în rețeaua FAN Courier. Află dacă adresa ta este eligibilă pe FAN Courier.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.