Fricandou (Silverside)

58,00 lei / Kg
58,00 lei /kg

Taietura care provine din pulpa prezinta la exterior un strat fin de grasime iar anatomic reprezinta bicepsul femural. Din Fricandou se pot gati fripturi inabusite foarte cunoscutul corned beef sau ciorbe si tocanite.

Categorie:

Descriere

Fricandou sau Silverside este o piesa din pulpă, cu un strat fin de grasime la exterior care se pretează la gatitul la foc domol timp îndelungat (low and slow) englezii, australienii si americanii apreciaza extrem de multaceasta piesa si o gatesc sub numele de corned beef.

 Fripturile înăbușite sau la cuptor din Fricandou pot reprezenta o alegere ideala cand tintiti o carne slaba, savuroasa pentru pranz sau cină.Daca ramane pe a doua zi, feliat subtire, intr-un sandwich poate reprezenta o alternativa mult mai sănătoasă la clasicele mezeluri.

Aproximativ 2 kg de fricandou, doua cepe, doi morcovi foi de dafin, cuisoare, anason curcuma, piper ardei iuti si o bere neagră. Capac si 8 ore la foc domol! Garnitura la alegere!

Afla tehnicile de preparare

Incearca si alte produse...

t bone1t bone
170,00 lei / Kg
170,00 lei /kg
Adaugă în coș
ribeye2ribeye3
187,00 lei / Kg
Adaugă în coș
tender loin 1tender loin 3
188,00 lei / Kg
188,00 lei /kg
Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Produsul a fost adăugat în coș Vezi Coșul Detalii de plată
Produsul a fost adăugat la Preferate Vezi Produsele Preferate
Produsul a fost scos de la Preferate