Brat cu os (arm roast)

37,00 lei / Kg
37,00 lei /kg

Reprezinta o taietura in sectiune a bratului de aproximativ 3 cm grosime cu os in mijloc care contine muschii triceps si biceps brahial.
Recomandata pentru gatit lent la foc domol.

Categorie:

Descriere

Bratul cu os este o piesa spectaculoasa care impresioneaza prin marime si aspect si poate fi varianta ideala cand doriti sa organizati o cina in familie.

Mod de gatire: La cuptor, la foc domol, termen indelungat, alaturi de legume si stropit cu un vin alb sau o supa de oase de vita.

 Greutate pe bucata: 1-2,5 kg.

Afla tehnicile de preparare

Incearca si alte produse...

t bone1t bone
170,00 lei / Kg
170,00 lei /kg
Adaugă în coș
ribeye2ribeye3
187,00 lei / Kg
Adaugă în coș
tender loin 1tender loin 3
188,00 lei / Kg
188,00 lei /kg
Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Produsul a fost adăugat în coș Vezi Coșul Detalii de plată
Produsul a fost adăugat la Preferate Vezi Produsele Preferate
Produsul a fost scos de la Preferate