Flat Iron

86,00 lei / Kg

Categorie:

Descriere

Flat Iron e alegerea ideala cand e vorba de o cina rapida si sanatoasa. Atuurile acestei piese sunt fragezimea excelenta si aroma intensa de vita toate acestea la jumătate pretul fata de taieturile scumpe. Aceasta taietura se obtine prin filetarea mediana a „lopaticii” spetei cu scopul de a extrage pielita argintie ce strabate toata piesa, rezultand la final doua felii de carne extrem de frageda denumite flat iron steak. Inainte cu aproximativ 30 de minute de a incepe gatirea se scoate carnea din frigider pentru a atinge temperatura camerei. Carnea de vită are o încărcătură bacteriana extrem de redusă (de aceea se preteaza la consumul crud in preparate ca carpaccio sau biftec tartar) astfel incat aducerea la temperatura camerei inainte de gatire nu are influenta negativa. Tigaie de fonta incinsa bine, un cub de unt, cateva ramurici de rozmarin, cateva de cimbrisor, doi catei de usturoi, 3 minute pe fiecare parte, 10 minute la odihnit si gata.
Ambalat în vid.
Greutate per buc: 600-1500 g

Afla mai multe

CUM SE GATESTE UN FLAT IRON PERFECT?​

Incearca si alte produse...

t bone1t bone
170,00 lei / Kg
170,00 lei /kg
Adaugă în coș
ribeye2ribeye3
187,00 lei / Kg
Adaugă în coș
tender loin 1tender loin 3
188,00 lei / Kg
188,00 lei /kg
Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Produsul a fost adăugat în coș Vezi Coșul Detalii de plată
Produsul a fost adăugat la Preferate Vezi Produsele Preferate
Produsul a fost scos de la Preferate