Muschi Diafragmatic (Skirt Steak)

70,00 lei / Kg

Categorie:

Descriere

Probabil piesa cu cel mai pregnant gust mineral din intreaga carcasa. Reprezinta muschiul diafragmatic si este o piesa cu forma alungita, fibra musculara vizibila dar gatita corect ofera o expertienta culinara desavarsita! Taietura cel mai des utilizata la tacos sau fajitas.

Cea mai simpla metoda de preparare este la tigaie. se taie fasia de skirt astfel incat sa va incapa in tigaie, se prejeste intre 1,5 si 3 minute pe fiecare parte(in functie de gradul de gatire dorit), se lasa 10 minute la odihnit si se feliaza obligatoriu perpendicular pe fibra!

Afla mai multe

Incearca si alte produse...

t bone1t bone
170,00 lei / Kg
170,00 lei /kg
Adaugă în coș
ribeye2ribeye3
187,00 lei / Kg
Adaugă în coș
tender loin 1tender loin 3
188,00 lei / Kg
188,00 lei /kg
Adaugă în coș

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Produsul a fost adăugat în coș Vezi Coșul Detalii de plată
Produsul a fost adăugat la Preferate Vezi Produsele Preferate
Produsul a fost scos de la Preferate