Pozitionat sub vertebrele lombare1-6, muschiuletul este considerat cea mai frageda piesa din carcasa, suculenta si cu o textura fina dar fara sa contina grasime. Din varful muschiuletului se separa piesa cunoscuta sub denumirea de Filet Mignon. Metode de Gatire:
La gratar
In tigaie
In cuptor
Recomandarea noastra:
Muschiuletul fasonat (curatat de pielita argintie), il taiati in doua bucati astfel incat sa va incapa intr-o tigaie. Legati cu sfoara alimentara astfel incat bucata cilindrica sa aiba o forma compacta, uniforma. Asezonati cu sare si piper lasati carnea la temperatura camerei cateva ore. Prajiti in tigaie cu putin ulei 3-4 minute pe fiecare fata.
Muschiuletul (Tenderloin)
205,00 lei / Kg
205,00 lei /kg
Pozitionat sub vertebrele lombare1-6, muschiuletul este considerat cea mai frageda piesa din carcasa, suculenta si cu o textura fina dar fara sa contina grasime. Din varful muschiuletului se separa piesa cunoscuta sub denumirea de Filet Mignon.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.