Ție cum îți place să fie gătit 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐊-𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐭𝐚̆?
𝐑𝐚𝐫𝐞, 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐬𝐚𝐮 𝐰𝐞𝐥𝐥-𝐝𝐨𝐧𝐞?
• Rare – gătit în sânge
• Medium – gătit mediu
• Well done – bine gătit
Între un steak gătit rare și unul well-done nu există nicio diferență în termeni de nutrienți, ci doar 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐬𝐭 î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐚𝐫𝐨𝐦𝐚̆, 𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐟𝐫𝐚̆𝐠𝐞𝐳𝐢𝐦𝐞.
Modul și timpul de gătire însă influențează considerabil aceste aspecte.
Se zice că o friptură de vită adevărată e musai să o mănânci gătită “rare”.
Noi suntem de părere că e musai să o savurezi fix cum iți place ție.
Așa că alege un cut din ce zonă preferi: 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐢𝐜𝐨𝐭, 𝐦𝐮𝐬̦𝐜𝐡𝐢 sau 𝐯𝐫𝐚̆𝐛𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆ și bucură-te de un steak delicios, în orice zi a săptămânii!